Shop

Vink het product aan om het aan je bestelling toe te voegen. Je kunt je bestelling ophalen bij: Roberto Gelato - Poortstraat 93, 3572 HG Utrecht

IJscoupe Amaretto

3 bollen ijs, slagroom, bitterkoekjes en amaretto di Roberto


Kies maximaal 3 smaken.

Capriccio

Panna cotta gemaakt met biologische melk, zelfgemaakte caramelsaus en door ons gecarameliseerde pinda's.

Chocolade

In mijn chocolade-ijs gebruik ik biologische melk en zoveel mogelijk cacao, vooral omdat ik het lekker vind, maar ook omdat cacao gelukkig maakt.

Frollini

Mijn favoriete Italiaanse chocolade/hazelnootkoekjes in heerlijk romig ijs.

Hazelnoot

Uitsluitend gemaakt met de Tonda Gentile hazelnoten uit Piemonte. Deze hazelnoten worden door Emanuele licht geroosterd, zodat de smaak bewaard blijft. We malen dan per keer zelf, precies genoeg, zodat de smaak het beste tot zijn recht komt.

Pistache

Uitsluitend gemaakt met pistachenoten uit Bronte. In de oneven jaren gaan wij in het najaar naar dit Siciliaanse dorpje aan de voet van de Etna, waar om het jaar pistachenoten geoogst worden. Deze noten malen we zelf in onze ijskeuken, iedere keer vers.

Sicilia

IJs van geroosterde amandelen met erdoorheen vijgenjam!

Stracciatella

Roomijs met stukken pure Callebaut chocolade.

Vanille

Simpel roomijs, zodat de smaak van deze biologisch geteelde vanille goed tot zijn recht kan komen.

Variegato Amarena

Heerlijk fris yoghurtijs waar ik zelfgemaakte amarena-saus doorheen spatel. Amarena's zijn gesuikerde morellen, deze kleine kersen zijn niet lekker om zo te eten. Ik maak er ijs mee, je kunt er ook bier mee maken.

Witte chocolade

Gemaakt met de perfecte combinatie van Belgische en Zwitserse witte chocolade

Yoghurt

Gemaakt met biologische yoghurt, naturel zodat de pure smaak goed tot zijn recht komt.

Naar de winkelwagen

© 2017 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -