Nieuws

ZILVER BIJ DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN IJS MAKEN

Nieuws | Carlina | 23 Dec. 2015

Na jaren dromen, proeven, testen en opnieuw proberen maakte Roberto afgelopen 2 december het perfecte Ricotta ijsje en won daarmee zilver ...

Lees meer >

De lente komt eraan

Nieuws | Carlina | 4 februari 2017

Op 3 maart begint de lente op de Poortstraat. Vanaf die dag zijn wij weer 7 dagen per week van 12.00 tot 22.00 uur geopend. Kom jij ook de ...

Lees meer >

Roberto's Fotowedstrijd

Nieuws | Carlina | 30 maart 2017

IJs maken is het leukste dat er is, als jij dat de komende zomer zelf wilt doen, heb ik nu goed nieuws voor je. We hebben van Magimix een ...

Lees meer >

Blijmakers gezocht

Nieuws | Carlina | 31 januari 2017

Ik heb de leukste baan van de wereld. Wil jij dat ook? Stuur dan een e-mailtje naar Carlina, ik weet uit betrouwbare bron dat zij nog een paar collega's zoekt. Klik hier ...

Lees meer >

REVU – KNOFLOOK- EN WALVISIJS

Pers | Totenmet | 28 Jul. 2004

Lees meer >

ROBERTO IN TROUW

Pers | Totenmet | 10 Mei. 2005

Een broodje warm vlees (warm gemaakte fricandeau met satésaus), speciaal (tartaar met een gekookt ei) of halfom (pekelvlees met ...

Lees meer >

Pagina  1   3   4   5   6   7   8   9   10   >     

© 2017 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -