Nieuws

ARTIKEL IJSPRET! IN COOK&CO MAGAZINE

Pers | Carlina | 17 Jul. 2012

IJs eten is altijd een feest. IJs maken al helemaal! Carlina Coletti runt in Utrecht de oudste ijssalon van Nederland, Roberto Gelato.

Lees meer >

MARGRIET – IJS

Pers | Carlina | 17 Jul. 2012

Lees meer >

RADAR – GEEN ZOMERVAKANTIE

Pers | Carlina | 17 Jun. 2013

Carlina De Lorenzo en Roberto Coletti hebben een ijssalon. Wij werken de hele zomer, zeven dagen per week.

Lees meer >

UN – STADSLEVEN – JULLIE MOETEN ME HOUDEN, IK WIL NIET WEG

Pers | Carlina | 17 Jul. 2013

Lees meer >

COCCO PISTACCHIO

Mai Prima | Roberto | 5 Aug. 2013

Cocco uit Malesia en Pistache uit Bronte Sicilie. Kokosnoot of klapper is eigenlijk helemaal geen noot, maar een zogenaamde steenvrucht ...

Lees meer >

RICOTTA CON LA ZUCCA

Mai Prima | Roberto | 6 Spe. 2013

Je kunt natuurlijk ijs van pompoen maken, maar veel lekkerder is het om de saus zo puur mogelijk te houden en die door het ijs heen te ...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   4   5   7   8   9   10   >     

© 2017 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -