Weer minder suiker!
Vorig jaar konden we jullie al trots melden dat we het suikerpercentage in ons ijs verlaagd hadden met 25%. Na lang studeren hebben we een
Vorig jaar konden we jullie al trots melden dat we het suikerpercentage in ons ijs verlaagd hadden met 25%. Na lang studeren hebben we een
Afgelopen 15 juni presenteerde schrijfster Eveline Baar haar kinderboek ‘De Gouden IJSCOUPE’. Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar. De hoofdrolspeler Vito, woont met
Deze week was de Coppa d’Oro, onze gouden wereldbeker, even weg. Andrea en Ilaria Cabano van ijssalon Stella Marina organiseerde een evenement om geld op
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
In maart verzamelde regerend wereldkampioen ijs maken Barbara Bettera 5 voormalig wereldkampioenen ijs maken in haar ijssalon. Samen goed voor 8 wereldbekers.
Wij ontwaken uit onze winterslaap. Op vrijdag 3 maart is de eerste ijsdag van dit seizoen.