Nieuws

Roberto Gelato wint kampioenschappen ijs maken

Nieuws | Carlina | 5 december 2018

Iedere winter strijden ijsbereiders van over de hele wereld in ItaliŽ om de Coppa d'Oro, de wereldbeker in 'ijsland'. Deze gouden beker ...

Lees meer >

8 maart eerste ijsdag

Nieuws | Carlina | 27 februari 2019

8 maart 2019 is de eerste dag van dit ijsseizoen. Vanaf die dag zijn wij weer iedere van 12.00 tot 22.00 uur open. Die eerste dag doneren wij traditiegetrouw de omzet aan medisch onderzoek. Deze keer is dat het Oogfonds Zij financieren er onderzoek naar maculadegeneratie mee. Wij zijn natuurlijk niet alleen! Vanaf 14.00 uur komen ex-ijstoppers een uurtje bij ons scheppen. Zomaar, omdat je ijsscheppen eigenlijk nooit afleert en omdat ze ons doel willen steunen. Wil jij Amber, Yasja, Hanna, Wouter, Noraly, Karlijn, Eva, Charlotte, Dorien of Marieke nog een keer zien scheppen? Dan is dit je kans. Verder komen er weer mensen die hun sporen buiten de ijssalon verdiend hebben. Een tijdschema staat binnenkort op onze FB pagina. Maar daarin staan Ronald Giphart, Jerry Goossens, Jan van Zanen, Aleid Wolfsen, Joris Linsen, Tom Staal, Edith Mulder, Bagiyo van der Leemputte, Raoul Witteman, Andrea Perugini, John Noy en Toni Peroni. Kom jij ook? 8 maart tussen 12.00 en 22.00 uur. Update; Heel veel mensen hebben ons geholpen. Door een uurtje mee te scheppen, een extra bak ijs te kopen of een donatie te doen. Dankzij hen, konden ij Ä 3.159,50 overmaken. Grazie!! Lees meer op TheGoodGelato ...

Lees meer >

Ontbijten met ijs maakt slimmer

Nieuws | Carlina | 25 maart 2019

Als je denkt dat je door je dag te beginnen met een kop koffie, een vliegende start maakt kun je wel een bedrogen uitkomen. Het schijnt ...

Lees meer >

Mai Prima; nooit eerder

Mai Prima | Carlina | 5 september 2018

Iedere week maakt Roberto een smaak die hij nooit eerder maakte, dat is ook de letterlijke vertaling van 'Mai Prima'. Soms is dat een ingewikkelde combinatie van ongewone ingrediŽnten, andere keren is het iets heel simpels. Hierdoor hebben wij in de afgelopen 15,5 jaar dat Roberto Gelato bestaat al talloze nieuwe smaken gemaakt. Er bestaat helaas geen lijst van, maar door een snelle rekensom kunnen we concluderen dat dat er bijna 500 zijn. Een 'Mai Prima' is net een komeet, hij is er even, maar als hij weg is komt hij nooit meer terug. De smaak die vandaag in de vitrine staat, staat er wat langer dan een week...er waren zoveel smeekbedes van klanten ťn achter de schermen dat we een kleine uitzondering maken. ...

Lees meer >

7 oktober 2018 laatste dag ijsseizoen

Nieuws | Carlina | 30 september 2018

Het einde van ons ijsseizoen is al weer bijna in zicht. Dit jaar is zondag 7 oktober de laatste dag van het seizoen. Natuurlijk doen wij ...

Lees meer >

Mayonaise-sorbet

Ingredienten | Carlina | 4 augustus 2018

Van alles wat eetbaar is kun je ijs maken, van alles wat lekker is kun je lekker ijs maken. Als je dus lekkere truffelmayonaise neemt kun je er een heerlijk sorbetijsje van maken. En waar is mayonaise lekkerder op dan op je frietjes....hoe Nederlands. Met dit zomerse weer snack ik het liefst met een portie frietjes in een grote zwarte ijshoorn en een beetje mayonaise sorbet. mmmmmm heerlijk Lees meer! ...

Lees meer >

Pagina  2   3   4   5   6   7   8   9   10   >     

© 2019 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -